Visita
El celler de la Finca Son Bordils es troba al cim d'un turó del centre de Mallorca envoltada de les espectaculars 34 Ha de vinyes de la finca.
Una visita li permetrà gaudir de la bellesa del lloc, conèixer les vinyes i el celler, poder tastar i adquirir els vins en el mateix celler.
L'accés a la finca es realitza a través de la carretera Inca-Sineu, concretament al km. 4,1.
El 1996, Agrocoll Pastor sat, va iniciar un programa de cinc anys de replantació de vinyes als terrenys de les esmentades "Ses Cinquanta Corteradas de vinya". Durant els anys, 1996, 1997, 1998, 1999 i 2000 s'han plantat un total 24,5 ha. De vinyes pertanyents a varietats foranes i autòctones:
Tintes: Merlot, Cabernet Sauvignon, manto negre, monestrell, sirà, Callet
Blanques: Chardonnay, Moscatell i premsal blanc.
Totes les vinyes procedeixen de clons seleccionats en el sud de França, concretament a la vall del Rhone, i tota la plantació s'ha realitzat sobre planta empeltada prèviament; fins i tot les varietats autòctones, que també van ser empeltades a França.
Els terrenys van ser desfonats, en alguns casos, fins a la profunditat de 1,5 mi la sembra de les plantes es va realitzar sense tallar les arrels, mitjançant una màquina especialitzada; tot això, amb l'objecte d'obtenir un ràpid i profund creixement radicular, previ al període de fructificació de la planta.El marc habitual de plantació utilitzat ha estat de 2,5 * 1 mi la conducció de les plantes s'ha dut a terme pel sistema de espatllera amb poda doble Royat i càrrega reduïda. Les plantes reben un complement hídric, científicament controlat, independent per a cada varietat i mitjançant degoteig, en els moments de màxima sequedat. Durant el període vegetatiu són periòdicament monitoritzades per personal especialitzat, ja sigui mitjançant anàlisi de les fulles, a l'efecte d'evitar deficiències, ja sigui mitjançant controls fitosanitaris, a l'efecte d'obtenir raïms sans, ja sigui en el període de fructificació, realitzant controls de maduració setmanals del raïm, amb l'objecte de seguir el procés i aconseguir dur a terme la verema, per a cada varietat, en els dies adequats.
La verema es realitza de manera manual, en caixes de plàstic foradades, i quan es requereix, personal especialitzat realitza una selecció de raïms sobre planta, prèvia a la verema. Donada la proximitat entre el celler i les vinyes, el temps transcorregut entre el tall dels raïms i la seva entrada en celler és mínim (al voltant de 15 min). Ja al celler, els raïms són refrigerats, en cas d'altes temperatures, abans de procedir a la seva vinificació.